Promotie

De Wat vind jij ervan? Quiz
Op een interactieve manier laten wij uw bezoekers hun mening geven over uw winkel(centrum). Samen met u maken wij een Quiz/Enquête. Dit kan door het stellen van vragen of het voorleggen van stellingen. Via de draadloze buzzers hun antwoord geven of stem hierover uit brengen. Het systeem maakt het ook mogelijk om tijdens de “presentatie” resultaten te bekijken. Alle verzamelde gegevens worden ook als EXCEL bestand opgeslagen in het systeem.
Het uiterlijk aangepast worden met specifieke logo’s, huisstijlen, foto’s en filmpjes. Ook kunnen de verschillende soorten vragen, van multiple-choice tot snelheidsvragen, geheel voor de gelegenheid aangepast worden.

Sla je Slag
Op vertoon van een waardebon kan men meedoen aan dit spel. In een kast zijn 9 computer gestuurde oplichtende vensters gemonteerd. Deze vensters zijn door ons voorzien van standaard afbeeldingen, waarvan 3 vensters dezelfde afbeelding hebben. Het oplichten van de vensters kan geblokkeerd worden met een knop. De kandidaat mag 3 maal proberen om de zelfde afbeeldingen te laten branden.

Schroef je rijk
De consument kan op vertoon van hun kassabon meedoen met het schroef je rijk spel. Het spel waarbij men een schroef in het juiste gat moet draaien. Gaat de bel rinkelen, dan hebben we een winnaar.

Kassa Kans spel
De consument kan op vertoon van een waardebon meespelen. Op een grote kassa mag men drie keer drukken. Onder iedere knop zit een geheime code, is de juiste knop ingedrukt, dan wordt dit zichtbaar door een rood controle lampje dat gaat branden. Zodra de deelnemer de drie juiste toetsen heeft ingedrukt dan zal de kassabel gaan rinkelen en zal de laden van de kassa zich openen, om een prijs weg te geven.

Het schatkisten spel
Onze mascotte heeft een zak met sleutels, de deelnemer haalt er een sleutel uit, is het de goede sleutel dan gaat de schatkist open. In de schatkist zitten prijsjes waarvan men er één mag uitzoeken.

Kraak de Kluis
De consument krijgt in uw zaak een waardebon, waarmee hij of zij naar de stand met”De Kluis” gaan. Lukt het om de kluis te open dan is de prijs in de kluis voor hem of haar.

Rad van Avontuur
Op onze podiumwagen staat een groot rad van avontuur. Door eraan te draaien begint het spel. Stopt het rad bij het juiste nummer, dan is de prijs voor u.

Stokken vangen
De consument kan op vertoon van hun kassabon meedoen met het stokkenvangspel. Het spel waarbij men snel moet reageren. Als u wilt dat er een ander voorwerp gevangen moet worden b.v. ballen of pakjes, dan kan dat.

Hoger… Lager
De consument kan op vertoon van een waardebon meespelen, om de strijd te winnen. Hij of zij moet raden of de volgende kaart hoger of lager is. Wordt dit geraden dan speelt hij of zij door, degene die het langste volhoudt is de winnaar