Quiz

Wilt u een quiz organiseren die net even anders is, maar wel aangepast is op uw wensen? Of wilt u tijdens uw presentatie interactief met het ‘publiek’ op stellingen ingaan? Met ons Quiz-Entertainment systeem kan dat. Wij passen de quiz of presentatie helemaal naar uw wensen aan.

Met Quiz-Entertainment kunt u vragen stellen of stellingen voorleggen. Het publiek in de zaal kan via de draadloze buzzers hun antwoord geven of stem hierover uitbrengen. Het systeem maakt het ook mogelijk om tijdens de ‘presentatie’ de tot dus ver behaalde resultaten te kunnen bekijken. Alle verzamelde gegevens worden ook als Excel bestand opgeslagen in het systeem.

Alles wordt door ons visueel zichtbaar gemaakt op tv schermen of via beamers.

Quiz-Entertainment is erg geschikt om te gebruiken op o.a. beurzen, evenementen,festivals en bijeenkomsten. Niet alleen leuk maar Quiz-Entertainment kan ook gebruikt worden om de aandacht van bezoekers te trekken voor een product of om deel te nemen aan een Enquête, bijvoorbeeld in een winkelcentrum.

Het uiterlijk van Quiz-Entertainment kan aangepast worden met specifieke logo’s, huisstijlen, foto’s en filmpjes. Ook kunnen de verschillende soorten vragen, van multiple choice tot snelheidsvragen, geheel voor de gelegenheid aangepast worden.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Ga voor meer informatie naar quiz-entertainment.nl.